DĚTSKÝ KARNEVAL Z POHÁDKY DO POHÁDKY 2023

Letošní karneval se konal v neděli 23. 04.2023 od 14:00 do 18:00 hodin v Centru kultury, sportu a zájmových činností. Velmi nás potěšila návštěvnost – dorazilo na něj více než 170 dětí se svými rodiči a mnohdy i prarodiči.

O příjemnou zábavu, hudbu a soutěže se postaral jako každý rok DJ David Hamerský s manželkou Alicí. Rodiče mohli dětem zakoupit lístek do tomboly. Držely jsme se osvědčeného principu 1 dítě = 1 lístek a malá drobnost pro každého ihned po zakoupení. Tombola byla opravdu bohatá, losovalo se 50 krásných cen a sladká neméně hodnotná "cena útěchy". Po celou dobu konání akce mohly děti využívat skákací hrad, malování na obličej, tetování, koupit si balónky nebo si vymalovat sádrový odlitek ve výtvarné dílničce. Novinkou letošního karnevalu byla rozšířená možnost občerstvení o chutné Božské palačinky. O nezapomenutelný kulturní zážitek se jako již tradičně postaraly úžasné taneční skupinky Spolku Pomponky Osová Bítýška. Na závěr karnevalu děti potěšilo překvapení v podobě bublinek.

Za uskutečnění této vydařené akce patří velké DÍKY všem, co jakýmkoliv způsobem přidali ruku k dílu – obci, základní škole a jejich zaměstnancům, štědrým sponzorům, šikovným maminkám i ochotným tatínkům, DĚTEM a samozřejmě všem návštěvníkům. 

                                                                             Za Komunitní centrum Denisa Šustrová

Dětský karneval 2Dětský karneval 3Dětský karneval 4Dětský karneval 5Dětský karneval 6Dětský karneval 7Dětský karneval 8Dětský karneval 9Dětský karneval 10Dětský karneval 11Dětský karneval 12Dětský karneval 13